مجازی‌سازی سرور
در سال‌های اخیر مجازی‌سازی و رایانش ابری به یکی از جذاب‌ترین مسائل و مباحث حوزه IT تبدیل شده است و شرکت‌های بزرگی مانند VMware ،Citrix و Microsoft محصولات متنوعی در این زمینه ارائه کرده‌اند. دلایل مختلفی برای مجازی‌سازی سرور‌ها یا تبدیل سرورهای فیزیکی به مجازی برای سازمان‌ها وجود دارد که از آن جمله می‌توان موارد زیر را نام برد:
  كاهش تعداد سرور
  کاهش هزینه‌های خرید سخت‌افزار
  كاهش هزينه‌های پشتيبانی
  استفاده بهینه از منابع موجود در شبكه
  كاهش زمان Downtime
  كاهش ميزان مصرف برق
  كاهش فضای مورد نیاز استقرار دستگاه‌ها
  مديريت و كنترل متمركز و موثرتر
  افزایش توان عملیاتی و حفظ تداوم کار
  افزایش امنیت سرورها و سرویس‌ها                           
                                
شرکت پیشگامان کی‌پاد با سال‌ها تجربه در زمینه مجازی‌سازی و ارائه خدمات مبتنی بر ابر قادر است مجازی‌سازی سرور را به بهترین و بهینه‌ترین روش انجام دهد. فازهای پیشنهادی کی‌پاد برای اجرای پروژه مجازی‌سازی به صورت زیر است:
  ارزیابی ماشین‌های فیزیکی موجود
  امکان‌سنجی، تامین تجهیزات و ارتقاء سرورهای میزبان
  امکان‌سنجی و تامین تجهیزات استوریج
  نصب، راه‌اندازی و ارتقاء سامانه مجازی‌سازی
  تبدیل ماشین‌های فیزیکی به مجازی و راه‌اندازی ماشین‌های مجازی
  مستندسازی، تحویل پروژه و آموزش

مجازی سازی دسکتاپ
مجازی سازی دسکتاپ (VDI) روشی جدید برای مدیریت میز کار کاربران ارائه می‌دهد که سیستم‌های کاربران در زیرساختی مجازی به صورت متمرکز میزبانی و مدیریت می‌شوند.
                                   
در این روش یک یا چند سرور قدرتمند وجود دارند که با استفاده از یک Hypervisor، ماشین‌های مجازی کلاینت‌ها روی آن‌ها نصب می‌شود و کاربران با استفاده از یک ترمینال به ماشین مجازی خود متصل می‌شوند مشابه حالتی که با سیستم خود کار می‌کنند با این تفاوت که همه اطلاعات و پردازش روی سرور انجام می‌شود. استفاده از این روش مزیت‌های زیادی دارد که از آن جمله می‌توان موارد زیر را نام برد:
  افزایش سرعت ارائه سیستم به کاربران نهایی
  عدم نیاز به ارتقای سخت‌افزار کاربران
  کاهش هزینه خرید و نگهداری سخت‌افزار
  امکان جداسازی اینترنت از شبکه داخلی بدون هزینه‌های جانبی
  کاهش هزینه پشتیبانی مربوط به کلاینت‌ها
  مدیریت متمرکز سیستم‌های کلاینت‌ها
  استفاده بهینه از منابع سخت‌افزار
  کنترل دسترسی کاربران به اطلاعات سازمان و افزایش امنیت
شرکت پیشگامان کی‌پاد با سال‌ها تجربه در زمینه سرویس‌های تحت ابر آماده تامین تجهیزات و ارائه خدمات در حوزه مجازی‌سازی دسکتاپ می‌باشد.

مجازی‌سازی گرافیک
مجازی‌سازی دسکتاپ این امکان را فراهم می‌آورد که کاربران با استفاده از یک ترمینال که می‌تواند تین‌کلاینت باشد به ماشین مجازی خود که بر روی سرورهای اصلی قرار دارد متصل شوند و کار خود را انجام دهند. در برخی از سازمان‌ها کاربران نیاز به سیستم‌هایی با کارت‌های گرافیک قوی دارند که بتوانند نرم‌افزارهای خود را اجرا کنند. برای این منظور شرکت NVIDIA کارت‌های گرافیکی برای سیستم‌های دسکتاپ مجازی ارائه کرده که از پلتفورم Grid استفاده می‌کند.
در این روش کارت گرافیک در قالب چندین کارت گرافیک مجازی (vGPU) عمل می‌کند و به صورت مجازی در اختیار چندین دسکتاپ مجازی قرار داده می‌شود. چند نمونه از کارت‌های گرافیک شرکت NVIDIA که به این منظور استفاده می‌شوند عبارتند از Tesla M6، Tesla M10و Tesla M10.

                          

شرکت پیشگامان کی‌پاد با استفاده از فناوری جدید شرکت  NVIDIA (کارت گرافیک GRID) و همچنین سرویس مجازی‌سازی دسکتاپ شرکت VMware و با تکیه بر تجربه چندین ساله در حوزه مجازی سازی و خدمات مبتنی بر رایانش ابری آماده ارائه کلیه خدمات مشاوره، تامین تجهیزات و اجرای پروژه‌های مربوط به این حوزه می‌باشد.

مجازی‌سازی نرم‌افزار
نرم‌افزار‌های کاربردی بخش مهمی از کسب و کارهای امروزی را تشکیل می‌دهند. در بسیاری از مواقع کاربران نیاز دارند از طریق شبکه محلی یا شبکه اینترنت به این نرم‌افزارها دسترسی داشته باشند. مجازی‌سازی برنامه‌های کاربردی امکان دسترسی کاربران به نرم‌افزار کاربردی را از سیستم‌های تحت شبکه یا از طریق اینترنت فراهم می‌کنند بدون این که نیاز به نصب این نرم‌افزار روی تک‌‍تک این سیستم‌ها باشد. با توجه به این که پردازش مربوط به نرم‌افزارهای مورد نظر روی سرور انجام می‌شود، کاربران می‌توانند از سخت‌افزارهای مختلفی مانند تین‌کلاینت، تبلت یا غیره استفاده کنند. با استفاده از این روش می‌توان از هر مکانی به راحتی به نرم‌افزار کاربردی دسترسی داشت. مزیت‌های استفاده از مجازی‌سازی برنامه‌های کاربردی:
  یک‌پارچگی اطلاعات
  از بین بردن محدودیت دسترسی کاربران به نرم‌افزارها
  مدیریت متمرکز نرم‌افزارهای کاربردی
  امکان اجرای نرم‌افزارهای سنگین برای کاربران با سیستم‌های ضعیف
  کاهش هزینه‌ها
  ایجاد امنیت و پشتیبانی بهتر
                         
مجازی‌سازی برنامه‌های کاربردی، با یک‌پارچه سازی و کنترل منابع کلیدی شبکه و ابزارهای عمومی سازمان، کارایی بیشتر و تسریع فعالیت‌های سازمان را به دنبال خواهد داشت. شرکت پیشگامان کی‌پاد با سال‌ها تجربه در زمینه سرویس‌های تحت ابر آماده ارائه خدمات در حوزه مجازی‌سازی برنامه‌های کاربردی می‌باشد.